Konferensmedarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du ett intresse för nya miljöer och människor? Vill du vara del av en organisation som påverkar och gör skillnad på riktigt? Till Lantmännens huvudkontor i Stockholm söker vi nu en Konferensmedarbetare som kommer vara del av ett härligt team med den viktiga uppgiften att dagligen säkerställa att våra medarbetare och besökare får ett professionellt bemötande och en trevlig vistelse på vårt huvudkontor. Rollen som Konferensmedarbetare är ett vikariat som pågår till och med decemer 2022.

Det här kommer du att göra
Som Konferensmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter omfattas av ett flertal funktioner inom Facility Management såsom reception, konferens och vaktmästeri. Din roll är central på vårt huvudkontor i Stockholm och det primära fokuset kommer finnas inom konferensservice där arbetet inkluderar bl.a. beställning, beredning och servering av förtäring till verksamheten. Rollen kommer även att innebära ansvar för ordning och reda i konferensavdelningen samt beställning och påfyllnad av varor i Lantmännens butik på kontoret. Det inkluderar också inventering av butik och lagersaldo. Du tillhandahåller även våningsservice och stöd inom AV-teknik.

Utöver ovanstående kommer du aktivt arbeta med att säkerställa att rutiner och säkerhet på arbetsplatsen håller en hög nivå. Du kommer att arbeta proaktivt med förbättringar av den totala serviceleveransen och du är en viktig del i våra medarbetares och besökares upplevelse och trivsel på kontoret.

Du kommer tillhöra ett team om fem personer och du rapporterar du till Facility Manager. Din arbetsplats är på vårt huvudkontor i Stadshagen, Stockholm och arbete under kvällar och helger kan förekomma vid enstaka tillfällen.


Det här behöver du för att lyckas och trivas
Du har:

  • En gymnasial utbildning, gärna inom service eller liknande.
  • Tidigare erfarenheter från en liknande roll inom hotell eller konferensservice, från ett större kontor, gärna med internationell verksamhet.
  • Kunskaper i Officeprogrammen och för andra system är meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Du är:

  • Positiv och nyfiken med ett stort engagemang för att ge professionell service.
  • Proaktiv och ansvarstagande.
  • En relationsskapande lagspelare där du gärna etablerar och utvecklar positiva arbetsrelationer med andra samt bidrar med arbetsglädje i ditt team.
  • Flexibel där du med lätthet anpassar dig till nya situationer och arbetssätt.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 26e september. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Minges, Acting Talent Acquisition Manager på julia.minges@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!