KAM

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning och har ett genuint intresse för handel, spannmål och jordbruk? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en engagerad och driven KAM som ingår i Division Lantbruks område för spannmål. I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra
Som KAM får du en central roll inom spannmålsaffären med fokus på kundkontakt och försäljning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljningen hos europeiska spannmålsförbrukare och handelsföretag samt utveckla långsiktiga affärsrelationer med dessa över tid. Du säljer våra produkter på ett lönsamt sätt och identifierar behov för att generera ökad försäljning. Vidare ansvarar du för att kommunicera och följa upp ramavtal samt analys av vår totala spannmålsportfölj i Norden. Hos oss får du ingå i ett dedikerat team på en utvecklande arbetsplats som satsar på att utveckla affären ytterligare.

Tjänsten är placerad i Malmö. Du blir en del av vårt engagerade säljteam och rapporterar till Chef för försörjning och försäljning. Vissa internationella affärsresor förekommer i tjänsten.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära det svenska lantbruket.
  • Erfarenheter av företagsförsäljning.
  • God IT-vana och erfarenhet av att jobba i ett större affärssystem är meriterande.
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Du är:

  • Relationsskapande och trivs i en social roll där du får arbeta med många olika kontaktytor, både externt och internt.
  • Proaktiv och driver ditt arbete framåt självständigt med stort målfokus.
  • Strukturerad och lätt för att ta egna beslut.
  • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat
  • Analytisk, där du med lätthet identifierar olika scenarion och hur du ska agera utifrån dessa.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 2a oktober. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på johanna.nyren@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!