Industri Elektriker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Industri Elektriker– Lantmännen Cerealia Järna

AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På vår Site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Vi är inne i en utvecklande och spännande period där vi omorganiserat och nu omstrukturerar underhålls arbetet för att möta framtida krav. El är en del av underhållsorganisationen. Funktionen arbetar mestadels med support till produktionsenheterna samt ansvarar för fastighetsel och div yttre objekt. I gruppens uppgifter ingår också att utveckla, anpassa, felsöka, reparera och övervaka arbetet med styrsystem, hög- och lågspänning samt krav ställa och delta i projekt. Krav på tillgänglighet och driftsäkerhet är nyckelord i vår verksamhet för att nå lönsamhet. Vi söker nu en medarbetare till vårt team

Vi söker dig som:

Vi strävar hela tiden efter att utmana oss själva till att bli en säkrare, effektivare och klimat vänligare produktionsanläggning och detta är något som är viktigt för oss. Därför söker vi nu dig med engagemang för utveckling och förbättring samt med praktiskt kunnande inom el för att hjälpa oss i vidareutvecklingen av det förebyggandet underhållet. Vi tror att du har kompetens för strukturerad felsökning, är van att arbeta med förebyggande underhåll, reparation, och installation av div elsutrustningar. I arbetet ingår även fastighets el och elektrisk utrustning på yttre objekt. Schemalagd beredskapstjänst ingår efter en inkörningsperiod, vilket ingår för alla i gruppen med samma roll. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett säkert och effektivt sätt.

Lämplig grundutbildning bedöms vara el- och styrteknik på gymnasienivå eller högre. Kunskaper inom PLC är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket, erfarenhet från förpacknings- och process industri är meriterande.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi att du tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är kommunikativ, ser det som självklart att jobba strukturerat och såväl bedriva som följa upp det egna arbetet via underhållssystem (MaintMaster hos oss). Vidare är du en prestigelös lagspelare med helhetssyn som också tar ansvar och ägarskap i de dagliga leveranserna.
Du har dessutom körkort och tillgång till egen bil.
Vi erbjuder dig:

Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna där du
får möjlighet att arbeta brett och bidra med din kompetens till en hel anläggning i ett flexibelt arbete.

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Fortlöpande utbildningar och kurser beroende på behov. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Järna.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Chefen för tekniker och elektriker Janne Johansson 072 2403078

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia!


Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Janne Johansson 072 2403078 . Vi ser framemot din ansökan!


Janne Johansson
+46722403078