FU-tekniker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vill du vara en del i en föränderlig miljö och utveckla vårt resursutnyttjande? Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Hos oss på Lantmännen Biorefineries, Nordens största bioraffinaderi, tillverkas ett brett spektrum av produkter - från hållbart etanolbränsle till livsmedelsingredienser och proteinrika foderråvaror. Vi söker nu en FU-tekniker till vår anläggning i Norrköping.

Det här kommer du att göra

I rollen som FU-tekniker arbetar du med tillståndskontroll av vår produktionsutrustning. I arbetet ingår vanligt förekommande uppgifter inom förebyggande underhåll, utförande av smörjning, smörjsystem och oljebyten samt tillsyn och tillståndskontroller. Arbetet sker i huvudsak ute i driften även om en viktig del i arbetet också är att upprätta och uppdatera ronder, rutiner och instruktioner för det förebyggande underhållsarbetet. Arbetsuppgifterna innebär också att du säkerställer att vårt underhållssystem (M3) används på rätt sätt. Du medverkar också vid uppföljning och styrning av de strategiska underhållsplanerna.

Du deltar i grundorsaksanalyser för att tillsammans med underhålls- och driftsorganisationen bedriva ett systematiskt förbättringsarbete. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling.

Placering för rollen är på vår anläggning i Norrköping och du kommer att rapportera till Underhållschef för Biorefineries Operations Norrköping.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning och väldokumenterade kunskaper inom tribologi
  • Erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter från underhålls- och förbättringsarbete i processindustri
  • Erfarenhet från att arbeta i underhållssystem
  • Kunskap och erfarenhet i olika tekniker för tillståndsbaserat underhåll, t.ex. mätningar med analysverktyg som CSI, SPM eller SKF eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Du är:

  • Driven och nyfiken på att lära dig nya saker
  • Samarbetsinriktad och delar med dig av kunskap och information inom gruppen
  • Välorganiserad och har god förmåga att planera ditt arbete
  • En god problemlösare och har viljan att utvecklas

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain.

Lantmännen Biorefineries är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 2024-08-11.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer du att genomföra alkohol- och drogtest hos vår partner inom företagshälsa samt genomföra en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per-Olov Welander, Underhållschef, på +46 105 56 14 68. Under semestertider kan svarstiden vara något längre än vanligt, vi hoppas kunna återkoppla till dig så snart som möjligt

Vi ser fram emot din ansökan!


Jessica Bäckström