Försäljningschef, region syd

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats
Plats

Vill du vara med och leda bygget vidare på Swecons affär i södra Sverige?

Gillar du att vinna och göra bra affärer tillsammans med ditt team och våra kollegor inom servicemarknad med ett starkt varumärke i portföljen, har beprövad ledarerfarenhet, är tekniskt intresserad och har stor erfarenhet av resultatinriktad försäljning? Då kan du vara den vi söker!

Swecons affär har de senaste åren växt och marknaden har tillsammans med tekniken utvecklats i hög takt. Som försäljningschef är du ansvarig för att bidra till en effektiv, lönsam och långsiktig relation med bolagets blivande och trogna kunder i södra Sverige.

I denna roll är du en drivande affärsman/kvinna som ser nya utmaningar och möjligheter på en växande marknad. Du leder ett team på 15 medarbetare vilka har ansvar för olika säljdistrikt, instruktörer och stödjande funktioner och som gillar att göra affärer med hög kundnöjdhet. Avdelningen är i ett expansivt skede där du förväntas utveckla din avdelning och öka Er affär. Att skapa tillväxt i affärsrelationer och bidra till ett effektivt och värdefullt samarbete med kunder i enlighet med Volvo CE och Swecons strategier och värderingar kommer att ingå i dina uppgifter.


Vi söker dig som vill jobba i ett företag som präglas av sälj och där ärlighet, respekt och glädje är viktiga ledord. Som Försäljningschef hos oss på Swecon vet du att det krävs hårt arbete och du ger inte upp förrän du har överträffat dina och avdelningens mål. Vi söker efter dig som har starkt fokus på att vara delaktig i såväl din som teamets utveckling. Du är en del av ledningsgruppen inom Förmarknad med ansvar för teamets resultat både ekonomiskt och strategiska KPI:er.

Som person tror vi att du är orädd, resultatinriktad, strukturerad, energisk och utåtriktad. Att bryta ny mark, skapa kontakter och stimuleras av att stötta dina medarbetare i vardagen och träffa kunder är något som är en drivkraft hos dig. För att lyckas i denna roll bör du ha förmågan att förstå kunderna och deras unika behov samt möjligheten att skapa förtroende för dina medarbetare och kunder. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av företagsrelaterad och strategisk försäljning och du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Du behärskar i MS Office med lätthet och är en van systemanvändare. Som person är du mycket kommunikativ, social och med mycket god samarbetsförmåga till både interna och externa medspelare.

Tjänsten är placerad på någon av våra anläggningar i Jönköping, Växjö, Mölndal eller Staffanstorp och innebär en del resande ibland med övernattningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Kontaktpersoner för ytterligare information
Magnus Halvarsson, marknadschef, telefon 010-556 34 57
Monica Strömberg, fackligt ombud Unionen, 010-556 34 66

Välkommen med din ansökan!


Joakim Arndorw
010-556 33 94