Fodertrader

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du intresserad av att arbeta med handel av foderråvaror och/eller livsmedelsingredienser och trivs i en dynamisk och händelserik miljö? Vill du samtidigt bidra till ett bättre resursutnyttjande och ett mer hållbart samhälle då kan det vara dig vi söker! Till Lantmännen Biorefineries söker vi nu en Fodertrader som tillsammans med oss vill bidra till att optimera och utveckla våra affärer. Missa inte chansen att söka denna spännande och affärsdrivande roll hos oss där vi har business in mind & People at heart.

Det här kommer du att göra
I rollen som Fodertrader ansvarar du för försäljningen av foderråvaror som tillverkas på våra bolag Oats, Agroetanol och Reppe. Rollen innefattar bearbetning av såväl befintliga som nya kunder på den Europeiska marknaden. Just nu pågår en spännande expansion där vi utökar våra affärer med nya foderprodukter, ett arbete som du kommer vara starkt bidragande i.

Som Fodertrader innefattar dina dagliga arbetsuppgifter exempelvis uppsökande av nya potentiella kunder, bearbetning av befintliga kunder, avtalsförhandling och kunduppföljning. Vi tror på långsiktiga affärsrelationer och att bidra med ett mervärde för våra kunder. Rollen kräver en analytisk förmåga då prissättningen av dessa till stor del styrs av prisutvecklingen av vete, majs och andra proteinprodukter, vilket innebär att du kontinuerligt behöver arbeta med att bedöma timingen i affären. Du kommer att ha ett nära samarbete med derivathandlare, produktutveckling, kvalitet och affärsområdeschef i syfte att gemensamt få området att växa.

Rollen är placerad på Agroetanols anläggning i Norrköping och du rapporterar till Affärsområdeschef Foder. Under normala omständigheter kräver rollen ett antal resdagar i veckan. För tillfället anpassar vi oss till rådande situation och utför därmed en större del av arbetet på distans.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Akademisk utbildning från SLU inom agronomi, ekonomi eller närliggande område.
  • Med fördel erfarenhet av försäljning eller inköp av foderråvaror, livsmedel eller andra commodities.
  • Med fördel tidigare erfarenhet av hela försäljningsprocessen med både nykundsbearbetning samt vidareutveckling av befintliga.
  • Mycket goda kunskaper, i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Du är:

  • Resultatorienterad, initiativtagande samt drivs av att göra affärer.
  • Strategisk och analytisk och tycker om att agera utifrån relevant dataunderlag.
  • Kommunikativ och tycker om ett arbete med flertalet kontaktytor.
  • Lyhörd och arbetar aktivt för att skapa långsiktiga relationer, såväl internt som externt.
  • Självgående och genuint intresserad av att förstå affären och våra olika produkter.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.**

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?
**Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 8 augusti 2021. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på johanna.nyren@lantmannen.com .

Vi ser fram emot din ansökan!