Fastighetsledare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du tidigare erfarenhet från chefsroller inom fastighetsförvaltning? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål. Vi söker nu en Fastighetsledare som tillsammans med oss vill utveckla arbetet med att driva kontinuerliga förbättringar i av vår fastighet i Järna.

Det här kommer du att göra

I Järna ligger ett av Cerealias flaggskepp till fabriker där vi bland annat producerar pasta och müsli under varumärkena Kungsörnen och AXA. Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår fastighet så att vi kan fortsätta att utvecklas. I rollen som Fastighetsledare har du ett fullt fastighetsansvar för hela siten vilket inkluderar både yttre och inre miljö. Du har ett personalansvar för tre fastighetsoperatörer där du utvärderar och följer upp prestation och utveckling för ditt team. Du kommer att delta i att ta fram budget för leverantörer och den totala fastighetsbudgeten. Du kommer i rollen som Fastighetsledare även att driva fastighetsprojekt inom renovering och förändringar i både inre och yttre miljö. I rollen är du även ansvarig för leverantörskontrakt kopplat till fastighet.

Tjänsten är placerad i Järna strax utanför Stockholm. I rollen kommer du att tillhöra Lantmännens Cerealias Warehouse funktion i Järna och du rapporterar till Warehouse Manager.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från fastighetsförvaltning- och projekt inom såväl, ventilation, renovering och el.
  • Med fördel kunskap inom förebyggande underhåll
  • Chefserfarenhet och kunskap inom budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt
  • God erfarenhet av underhållssystem och kunskap i Officepaketet. Har du erfarenhet av systemet Maintmaster är det meriterande
  • En eftergymnasial utbildning inom teknisk förvaltning
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift.

Du är :

  • En trygg ledare där du skapar förtroende genom att vara tydlig. I ditt ledarskap har du förmågan att förmedla feedback och främja engagemang.
  • Organiserad och strukturerad där du effektivt organiserar information och resurser.
  • Driven och uthållig med förmågan att driva fastighetsprojekt framåt i ett samarbete med externa leverantörer.
  • Motivationsskapande, där du har förmågan att få andra att uppnå mål och målsättningar.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 30/5. I din ansökan har du möjlighet att addera ditt CV eller LinkedIn-profil.

För en mer objektiv och inkluderande rekryteringsprocess tar vi inte emot personligt brev utan ber dig istället att besvara urvalsfrågor som är relevanta för tjänsten. I rekryteringsprocessen ingår både psykometriska tester och kompetensbaserade intervjuer, med syfte att främja en rättvis utvärdering för alla kandidater. På Lantmännen är det viktigt att alla har lika möjligheter till anställning och utveckling i koncernen.

Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist, Johanna Lindfors på johanna.lindfors@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!