Fastighetsledare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du tidigare erfarenhet från att driva utvecklings- och förbättringsprojekt inom fastighetsförvaltning? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål. Vi söker nu en Fastighetsledare som tillsammans med oss vill utveckla arbetet med att driva kontinuerliga förbättringar av vår fastighet i Järna.

Det här kommer du att göra

I Järna ligger ett av Cerealias flaggskepp till fabriker där vi bland annat producerar pasta och müsli. I anslutning till produktionen finns även ett lager. Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår fastighet så att vi kan fortsätta att utvecklas. I rollen som Fastighetsledare har du ett fullt fastighetsansvar för hela siten vilket inkluderar både yttre och inre miljö. I rollen är du ansvarig för leverantörskontrakt kopplat till fastighet. Du har ett personalansvar för två fastighetsoperatörer där du utvärderar och följer upp lärande och utveckling för ditt team. Du kommer att delta i att ta fram budget för såväl leverantörer och den totala fastighetsbudgeten. Du kommer i rollen som Fastighetsledare även att driva fastighetsprojekt inom renovering och förändringar i både inre och yttre miljö.

Tjänsten är placerad i Järna strax utanför Stockholm. I rollen kommer du att tillhöra Lantmännens Cerealias Warehouse funktion i Järna och du rapporterar till Warehouse Manager.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från fastighetsförvaltning- och projekt inom såväl, ventilation, renovering och el.
  • Med fördel kunskap inom förebyggande underhåll
  • Med fördel tidigare ledarerfarenhet och kunskap inom budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt

  • En eftergymnasial utbildning inom teknisk förvaltning

  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift.

Du är :

  • Organiserad och strukturerad där du effektivt organiserar information och resurser

  • Driven och uthållig med förmågan att driva fastighetsprojekt framåt i ett samarbete med externa leverantörer

  • Självständig där du prioriterar och tar ansvar för dina uppgifter

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 28onde augusti.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Tester och telefonintervjuer kommer att genomföras när ansökningstiden har gått ut och den första djupintervjun för de kandidater som går vidare kommer att genomföras via Teams.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på johanna.nyren@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!