Extrapersonal, bageriet Mantorp

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Söker du ett extrajobb och är intresserad av livsmedelsindustrin? Tycker du att kvalitet är viktigt, vill jobba med ett härligt gäng och bidra till att producera wienerbröd i världsklass? Sök till oss på bageriet i Mantorp!

Det här kommer du att göra:

Vi söker nu extrapersonal till vårt bageri i Mantorp. Arbetet innebär tillverkning av frysta degämnen t.ex. wienerbröd och mazariner. Som bagerioperatör har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt bageri. Det innebär både handarbete och övervakning av maskiner samt paketering. Truckkort (ledstaplare) är meriterande.
För att kunna arbeta hos oss krävs att du fyllt minst 18 år vid anställningens ingående. I arbetet behöver du kunna ta till dig säkerhetsinstruktioner, därför ser vi att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Eftersom vi har skiftarbete ser vi att du behöver ha möjlighet att ta dig till och från arbetet tidig morgon och sen kväll. Det är meriterande om du har utbildning inom eller erfarenhet av processindustri.

Annonsen gäller personal för extraarbete på arbetspass med varierande arbetstider (2-skift, natt samt dagtid) under året, men även för möjlighet till sommarjobb.

Arbetstider

Förmiddag, Eftermiddag, Natt och dag.

Lön

Lön och OB-ersättning utbetalas enligt centralt och lokalt kollektivavtal.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 30 September 2022. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta. Fredrik Larsson 0703736276 / Owe Andersson 0722178166 mellan kl 10:00 – 16:00 på vardagar.

Välkommen med din ansökan!