Driftoperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö? Just nu söker vi driftoperatörer till vår anläggning i Norrköping.

Det här kommer du att göra
Som driftoperatör hos oss arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och styr produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar av avhjälpande underhållsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka och styra produktionen från kontrollrummet, genomföra ronderingar samt städa av anläggningen enligt uppsatta rutiner. Du identifierar och hjälper till att hitta lösningen på tekniska problem samt är med och aktivt bidrar till att höja säkerheten i vår anläggning.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Teknisk gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från processindustri
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av skiftarbete

Det är meriterande ifall du har erfarenhet av livsmedel och foderhantering, likväl om du har en yrkes- eller högskoleutbildning inom process- eller kemiteknik.

Du är:

  • Ansvarstagande och flexibel
  • Driven och lösningsfokuserad
  • Kvalitets- och säkerhetsmedveten
  • Noggrann och arbetar systematiskt
  • Teamspelare som bidrar till ett positivt arbetsklimat

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle.

Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast 23:e januari. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer även drogtest samt bakgrundskontroll att genomföras.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare Sören Fröjd på +46 105 561 799.

Vi ser fram emot din ansökan!


Sören Fröjd
+46 105 561 799