Distriktssäljare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som vikarierande distriktssäljare i Jönköping/smålandsområdet. Du kommer att arbeta med koloniala varumärken såsom Kungsörnen, AXA, Start, Finn Crisp och GoGreen. Du erbjuds en utmanande säljroll med stort eget ansvar i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter. Du kommer dessutom att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt.

Detta är ett vikariat med start från 23/8-2021 - 21/1-2022 då vår nuvarande säljare går på föräldraledighet.

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Det här kommer du att göra

Som Distriktssäljare hos Lantmännen Cerealia är du försäljnings- och resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Således ingår mycket resor i ditt dagliga arbete. Du säljer in och följer upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef Frank Norin.


Du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med försäljning, gärna påvisade resultat hur du ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller exponeringsmetoder
  • Utmärkta kunskaper inom dagligvaruhandeln
  • God datorvanan och behärskar Officepaketet
  • Flytande tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, då du kommer att kommunicera på dessa språk
  • B-körkort

Du är:

  • Strukturerad och självständig i ditt arbete
  • Affärsmässig och resultatdriven
  • Relationsbyggande och kommunikativ
  • Lagspelare
  • Brinner för försäljning och kundvård

Du delar även våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Frank Norin. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas föra sista annonseringsdag. Vi ser framemot din ansökan!