Distriktssäljare Södermanland/Södra Stockholm

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

.Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Distriktssäljare till vårt Affärsområde för färdigmat med varumärket Gooh! i portföljen

Färdigmatsverksamheten är ett fristående affärsområde inom Lantmännen och är på en spännande resa som kännetecknas av höga tillväxtambitioner och stora affärsmöjligheter. Vårt fokus är att driva tillväxt och lönsamhet i en kategori som präglas av hög innovationstakt och ökad konkurrens och vi söker nu en Distriktssäljare som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.

Det här kommer du att göra

Som Distriktsäljare hos Lantmännen och Gooh! har du eget budgetansvar och ditt uppdrag är att med stor passion driva och utveckla försäljningen hos befintliga och nya kunder!

Du besöker dagligvarubutiker där du med stort engagemang driver och utvecklar försäljningen i färdigmatskategorin! Tillsammans med våra kunder optimerar du lönsamheten i kategorin samtidigt som du fortsätter bygga Goohs position på marknaden. Detta gör du genom att bland annat presentera och sälja in befintliga och nya produkter ur Gooh!s portfölj, skapa säljfrämjande åtgärder för kategorin färdigmat och Gooh! samt säkerställer att Gooh har en relevant och säljande positionering i färdigmatshyllan. Gooh har funnits på marknaden sedan 2005 och har en stark tillväxt som vi vill fortsätta att driva och utveckla. Till din hjälp har du ett varumärke på tillväxt, bra produkter, en coachande säljledning och många drivna kollegor!

Du utgår från ditt hemmakontor med utgångspunkt i Södermanland och besöker daglivaruhandeln i Södermanland,Södra Stockholm samt Västerås. Du kommer ha stor frihet under ansvar och hos oss får du inte bara möjlighet att påverka din egen arbetsdag utan även vår framtida affär där Du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Du jobbar självständigt med dina kollegor på distans och du rapporterar till regionchefen för affärsområdet.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet av försäljning eller butiksarbete med påvisade resultat hur du har ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller ombyggnationer i butik.
 • Goda kunskaper inom butiksekonomi och god förståelse för hur lönsamhet skapas i butik.
 • Goda presentations och argumentations färdigheter
 • God datorvana
 • Flytande svenska i tal och skrift, samt god förståelse för engelska
 • B-körkort

Du är:

 • Affärsmässig och resultatdriven
 • Gillar utmaningar och motiveras att vara med att bygga och utveckla distriktet genom distribution och aktivitetsförsäljning.
 • Självständig och strukturerad
 • Relationsbyggande och kommunikativ
 • Lagspelare och prestigelös med högt engagemang. Vi sätter laget för jaget.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, sista ansökningsdag är 2023-02-03 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patrik Ekman, Regionchef RTE patrik.ekman@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!