Distriktsäljare Norrland

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Distriktssäljare till vårt Affärsområde för färdigmat med varumärket Gooh! i portföljen.

Färdigmatsverksamheten är ett fristående affärsområde inom Lantmännen och är på en spännande resa som kännetecknas av hög tillväxt och stora affärsmöjligheter. Organisationen har som huvuduppgift att driva tillväxt och lönsamhet i en kategori som präglas av hög innovationstakt och ökad konkurrens där vi nu söker en Distriktssäljare som vill bidra till verksamhetens fortsatta tillväxt och framgång.

Det här kommer du att göra

Som Distriktsäljare hos RTE och Gooh! är du resultatansvarig för ditt distrikt.

Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar och säljer in befintliga och nya produkter ur Gooh!s portfölj, säljfrämjande åtgärder för kategorin färdigmat och Gooh! samt säkerställer att Gooh har en relevant och säljande positionering i färdigmatshyllan. Rollen innebär att bygga upp ett relativt nytt distrikt för Gooh! och att skapa förutsättningar för kategorin att växa i hela regionen. Gooh har funnits på marknaden sedan 2005 och har en stark tillväxt som vi vill fortsätta att driva och utveckla. Du utgår från ditt hemmakontor med utgångspunkt i Umeå med omnejd. Du kommer ha stor frihet förenat med ansvar inom de ramar som finns. Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka din egen arbetsdag utan även vår framtida affär där Du blir en viktig spelare i vår fortsätta tillväxtresa. Du jobbar självständig med dina kollegor på distans och du rapporterar till försäljningschef för RTE. Distriktet har ca 200 kunder och innebär resor i Norrland med fokus på urbana lägen. Detta medför tjänsteresor med övernattning.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har en stark inre motor som triggas av att göra affärer, nå mål och skapa ökad försäljning för dina kunder. Du vet hur man öppnar dörrar och du har förmågan att etablera långvariga affärsrelationer. Du trivs som bäst när du ges möjlighet att ta egna initiativ och arbeta under stort eget ansvar dör du även har dina kollegor på distans.

Du har:

 • Minst 3 år av att arbeta med försäljning med påvisade resultat hur du ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller ombyggnationer i butik.

 • Goda kunskaper inom butiksekonomi och god förståelse för hur lönsamhet skapas i butik.

 • Gymnasiekompetens gärna ekonomiskt linje. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meriterande.

 • Goda presentations och argumentations färdigheter

 • God datorvana

 • Flytande svenska i tal och skrift, Engelska god förståelse

 • B-körkort är ett krav.

Du är:

 • Affärsmässig och resultatdriven

 • Gillar utmaningar och motiveras att vara med att bygga ett nytt distrikt med mycket nykunds- och distributionsbyggande försäljning.

 • Självständig och strukturerad

 • Relationsbyggande och kommunikativ

 • Lagspelare och prestigelös med högt engagemang. Vi sätter laget för jaget.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Björn Westberg (ansvarig rekryterare)

Vi ser framemot din ansökan!