Kundtjänstmedarbetare till konsumentkontakt

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Brinner du för att leverera service i världsklass och arbeta med olika typer av kommunikation? Trivs du dessutom med att ta stort eget ansvar samtidigt som du vågar ta initiativ till förbättringar? Då kan du vara vår nästa kundtjänstmedarbetare!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som kundtjänstmedarbetare till konsumentkontakt på vårt kontor i Stockholm.

Denna tjänst är ett vikariat med start omgående fram till januari 2024. I rollen kommer du att rapportera till Hanne Ingebretsen, Claims & Consumer Service Manager.

Lantmännen Cerealia är ett internationellt bolag inom livsmedelsindustrin som verkar i en dynamisk miljö. Vi har många kända varumärken såsom AXA, Kungsörnen, GoGreen och FinnCrisp.

Det här kommer du att göra

I rollen som kundtjänstmedarbetare till konsumentkontakt **** arbetar du i ett Nordiskt team om 3 personer, där du ansvarar för dialogen med våra konsumenter och kunder för några av Nordens mest kända varumärken. Dialogerna görs huvudsakligen via mail och telefon men också i våra forum och sociala kanaler. I rollen kommer du att svara du på frågor, ta vidare idéer och synpunkter internt såväl som från kunder och konsumenter samt hjälpa kunder/konsumenter som vill reklamera en vara. Du arbetar även proaktivt och strukturerat med kund och konsumentdialogen. Detta är en viktig roll då du kommer att vara ansiktet utåt till våra kunder och konsumenter.

I ditt dagliga arbete kommer du att hantera en mångfald av frågor och du bör vara pedagogisk och empatisk i din kommunikation och kunna anpassa dig efter personen du samtalar med, dennes önskemål och eventuella problem. Du har en trevlig och öppen attityd och engageras av att hjälpa människor, och där du alltid har kunden i fokus. I rollen har du dessutom stora möjligheter att lära dig mer om livsmedelsproduktion och andra spännande områden som vi verkar inom.

Vi tror att du letar efter en roll där du får arbeta under stort eget ansvar, ta egna initiativ och skapa resultat – allra helst i en föränderlig, dynamisk miljö där tempot är högt och där du dagligen får sätta tänderna i nya utmaningar. Då det periodvis är hög arbetsbelastning krävs det att du är duktig på att prioritera.
Utöver detta är du en engagerad medarbetare, med förmågan och intresset att samarbeta med andra och du bidrar med en positiv laganda till ditt team


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Minimum gymnasial utbildning

  • Intresse och tidigare erfarenhet inom serviceyrken såsom kundtjänst eller buti

  • Flytande i tal och skrift i Svenska och Engelska, då du kommer att kommunicera på dessa språk.

  • Mycket goda kunskaper i hela Office paketet.

Du är:

  • Serviceinriktad för att kunna ge våra kunder en service i världsklass.
  • Kommunikativ för att kunna bemöta varje enskild kund på bästa sätt också när det uppstår en konflikt.
  • Lösningsorienterad för att göra ditt yttersta så att ett problem löses snabbt, enkelt och smidigt.
  • Strukturerad för att kunna hantera många olika typer av ärenden samtidigt.
  • Ansvarstagande för att kunna äga komplexa fall med vårt och kundens intresse i fokus.
  • Flexibel för att det kan svänga väldigt fort i vad som behöver tas tag i.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanne Ingebretsen (ansvarig rekryterare). Vi ser framemot din ansökan!


Hanne Ingebretsen