Chef Växtråd

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats

Vill du vara med och driva Lantmännen Lantbruks växtodlingsrådgivning framåt och tillsammans med ditt team se till att området utvecklas och tar sig an nya områden? Har du ett stort intresse för lantbruk? Då är detta något för dig! Här får du möjligheten att leda ett erfaret gäng med specialister och vara med och bidra på vår utvecklingsresa.

Det här kommer du att göra

Som Chef Växtråd leder du ett engagerat team med tio specialister. Ansvarsområdet för teamet sträcker sig från att tillhandahålla växtodlingsrådgivning direkt till våra lantbrukskunder till teknisk support till säljare och produktchefer. Varje person i teamet har sina specialområden och/eller regionala ansvarsområden.

Förutom att bygga, utveckla och leda teamet kommer ditt främsta ansvar vara att utveckla rådgivningsaffären framåt. Tillsammans med teamet utarbetar och verkställer du långsiktiga planer i syfte att nå uppnådda mål. Du kommer dessutom ha en central roll i Lantmännens strategiska fokusområde SMART Farming där du med kundens behov i fokus utvecklar lösningar och erbjudanden för ett mer hållbart, produktivt och lönsamt lantbruk. Vidare kommer du också arbeta med teknisk support.

Placeringsort för tjänsten är flexibel. Du rapporter till Marknadschef Handelsvaror.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att utveckla och arbeta nära lantbruket
  • Eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
  • Erfarenhet av att utveckla ett affärsområde
  • Erfarenhet av budget- och resultatansvar
  • Erfarenhet av att personalansvar och framgångsrikt bygga ett team

Du är:

  • Nytänkande och kreativ och kommer med originella idéer för att utveckla affären framåt
  • Relationsskapande och utvecklar med enkelhet effektiva och positiva arbetsrelationer
  • En tydlig ledare som är inlyssnande och har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap
  • Motivationsskapande och entusiasmerar och uppmuntrar andra att framgångsrikt uppnå mål
  • Resultatorienterad med stort eget driv och har fokus på att uppnå resultat

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 3/3. I din ansökan har du möjlighet att addera ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi tar inte emot personligt brev utan ber dig istället att besvara urvalsfrågor som är relevanta för tjänsten, detta för en mer objektiv och inkluderande rekryteringsprocess.

I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist Johanna Leijon, johanna.leijon@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!