Bagerioperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Bageriet i Huddinge tillhör Lantmännen Unibake som är Nordeuropas största tillverkare av brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln, med kunder över hela världen. Unibake utvecklar och marknadsför produkter under huvudområdena bröd, fast food och fikabröd. Hos oss på Lantmännen Unibake får du bidra till en hållbar livsmedelsproduktion där vi tar ansvar från jord till bord. Till bageriet i Huddinge söker vi nu en Bagerioperatör, på visstidsanställning i 6 månander med god möjlighet till förlängning, till Tråget på Linje 3.

Det här kommer du att göra
Arbetet innebär tillverkning av frysta halvbakade baguetter i ett industribageri. I rollen som bagerioperatör har du en viktig del i vår process i att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Arbetet som bagerioperatör innebär både manuellt arbete i form av t ex påfyllnad av ingredienser men även övervakning och inställning av maskiner, samt att utföra regelbundna kvalitetskontroller. #LI-DNI


Det här behöver du för att lyckas och trivas
Du har utbildning inom eller tidigare erfarenhet av process- eller tillverkningsindustri, där livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt. Du gillar högt tempo, är driven och nyfiken samt har god samarbetsförmåga. Detta jobb passar dig som har en god fysik då arbetet innebär vissa fysiska utmaningar.

Du har hög arbetsmoral, är strukturerad, kan planera och har lätt för att bygga relationer. Då arbetet till stor del är automatiserat krävs det att du har ett tekniskt kunnande och trivs med att arbeta i en teknisk miljö. För att kunna ta till dig våra instruktioner och säkerhetsföreskrifter behöver du behärska det svenska språket både i tal och skrift bra.

Tjänsten kräver truckkort samt körkort.

Arbetstider:
Arbetstiden är måndag-fredag 13,30 – 22,00

Lön:
Lön och ersättningar utbetalas enligt centralt avtal med LIVS.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 22 januari. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Slavica Ristic (Produktionsledare) 010-556 45 12 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Emma Krusell (HR Business Partner) 010- 556 39 24.


Emma Krusell
010- 556 39 24