Avdelningsansvarig Lager, Lantmännen Cerealia

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Avdelningsansvarig på våran kvarn i Malmö. Vi arbetar mitt i kedjan från jord till bord.

Det här kommer du att göra

Ansvara för leverans av pallgods enligt order, direkt till kund samt distribution till övrig verksamhet. Säkerställa mottagning av råvaror och emballage till produktion. Delta i den dagliga driften av lagerhållning och leverans samt leda och fördela arbetsuppgifterna på avdelningen. Avdelningsansvarig innebär ett ansvar för att säkerställa att rutiner gällande säkerhet, kvalitet och produktion är uppfyllda. Du kommer även att ingå i vårt HACCP - team.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Ordningsam och social, en lagspelare som trivs med många kontaktytor.

Du har:

  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet inom lagerarbete.
  • Goda datorkunskaper.
  • Truckkort och körkort
  • Meriterande är tidigare livsmedels erfarenhet.
  • Meriterande erfarenhet av Lean-produktion eller liknande.

Du är:

  • Svensk och engelsk talande, meriterande även nordiska språk.
  • Engagerad
  • Ordningsam

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Vi ser framemot din ansökan!