Lantmännens Växthus Agtech

Har du en affärsidé eller ett företag som hanterar digitala lösningar för lantbruket, som du vill ha hjälp att ta vidare? Då ska du söka till Växthuset Agtech!

Sverige ligger i framkant för framtagandet och implementering av innovativa digitala lösningar inom lantbruket. Precisionsodling, digitala affärssystem och beslutsstödsverktyg har framgångsrikt utvecklats de senaste 20 åren och ökat produktiviteten för de svenska bönderna. Lantmännen har varit en viktig spelare inom detta, som exempel lanserades 2017 LM2, en portal där lantbrukarna har alla sina digitala tjänster från Lantmännen samlade på ett ställe. Nu är det dags att ta nästa steg!

Under våren 2018 genomförde Lantmännen tillsammans med Agroväst Växthuset Agtech, programmet som fokuserar på lantbruksinnovationer. Den här omgången letade vi särskilt efter idéer inom det digitala lantbruket. Nästa omgång av Växthuset Agtech planeras att genomföras under våren 2019. Mer information kommer under under 2018! 

Vi är däremot alltid intresserade av att komma i kontakt med spännande entreprenörer och startups, så kan ni inte vänta tills nästa omgång får ni gärna höra av er till någon av kontaktpersonerna på Lantmännen R&D. Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på denna sida.